Persbericht

Ter Hul Interieur uit Bunnik uitgeroepen tot Luxaflex® Select dealer van het jaar voor de regio Midden-Nederland

Hardinxveld-Giessendam, februari 2023 – Traditiegetrouw zet Luxaflex® in februari de Luxaflex® dealers die opvallen binnen hun concept in het zonnetje. Deze bekroning gaat naar detaillisten die zich onderscheiden door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen onderneming profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

Luxaflex Nederland hecht groot belang aan haar netwerk van deskundige, betrokken en loyale dealers. Ze geven advies, meten, monteren en hebben verstand van styling en techniek. Hiermee vormen ze een onmisbare schakel in de distributieketen van de raamdecoratie en zonwering van Luxaflex®. Omdat Luxaflex® ook sterk gelooft in “local heroes”, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak, wordt de titel regionaal verleend.

Ter Hul Interieur uit Bunnik valt op door een zeer verzorgde en onderscheidende winkelpresentatie en kennis en vakmanschap met een glimlach. Maar… bovenal de klantgerichte en persoonlijke benadering van Nicole, Burim en hun team van betrokken medewerkers heeft geleid tot deze titel.

Luxaflex® Select dealers richten zich primair op verkoop en montage van de toppers uit het Luxaflex® assortiment, maar kunnen hun klanten ook van dienst zijn met informatie over het complete productgamma, meten en montage.

 

Kom naar Ter Hul interieur om u te laten inspireren.
Binnen onze collecties kunt u naar hartelust combineren!