Ter Hul interieur

Ter Hul Interieur is gevestigd op het terrein van de Boerderij Ter Hul. Op deze eeuwenoude locatie hebben mijn ouders, Annemieke en Nico van Zijl, bijna 40 jaar een bloemisterij gehad. Mijn man Burim en ik hebben in hun oude winkelruimte Ter Hul Interieur gerealiseerd. Ook mijn broer Stefan en zijn vrouw Sanne runnen van hieruit hun Klusbedrijf van Zijl, dat gespecialiseerd is in vloerverwarming. Ter Hul is dus echt een familiebedrijf!

Waar Nico en Annemieke vele jaren met veel passie hun bloemenwinkel hebben gerund, hopen wij op deze bijzondere plek, met evenveel passie onze eigen winkel uit te baten.

Onze missie is om onze klanten geheel te ontzorgen. Niet alleen vindt u bij ons uw ideale vloer, vloerverwarming, raamdecoratie of zonwering, wij nemen ook alle zorgen omtrent voorbereiding, plaatsing en installatie voor onze rekening. Hierin werken wij dus samen met ervaren stoffeerders en monteurs. Op die manier bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit maar ook van een optimale planning.

Nicole van Zijl

Kom naar Ter Hul interieur om u te laten inspireren.
Binnen onze collecties kunt u naar hartelust combineren!